Viewing parties

De Nederlandstalige League of legends Discord community

Viewing parties

Dutch Esports Company organiseert samen met Riot Games viewing parties van alle kwartfinales, halve finales en de finale in Nederland! In het Filmcafé Utrecht zullen honderden League of Legends fans samen Worlds gaan beleven en wij zijn uitgenodigd!

Op alle dagen heb je de kans om mede-discord vrienden te ontmoeten en er zal een meet-up point zijn voor onze community (te herkennen aan ons logo op een banner). Daarbij hebben wij 30% korting geregeld op alle kaartjes voor iedereen op de Discord community. De code is te gebruiken op alle kaartjes van dit evenement. Op de evenementen is er een bar aanwezig met snacks, non- en alcoholische drankjes. Er zijn maar 350 tickets te verkrijgen dus wees snel, want op = op. De link voor de tickets staan hieronder.

https://www.eventbrite.nl/o/dutch-esports-company-25532582679

Om gebruik te maken van de kortingscode moet je op onze Discord bij de gepinde berichten kijken in #aankondigingen. In het bericht staat uitgelegd hoe je hem kan invoeren en wat je kan invoeren.

Wil je op de hoogte blijven van het event of heb je vragen dan kan je een bericht sturen naar: @Julian | KenAijmNight door te klikken op discord afbeelding in: https://loleuw.nl/informatie/

Ben je erbij? Laat het weten op facebook. Facebook: https://www.facebook.com/DutchEsportsCompany/

Door de bijdrage van hoofdsponsor Ordina worden de tickets zonder extra service kosten aangeboden.

Dutch Esports Company
LoL EU-West NL
Hoofdsponsor: Ordina
Locatie: Filmcafé Utrecht