Nieuwe champion: Sylas

De Nederlandstalige League of legends Discord community

Nieuwe champion: Sylas

Sylas ‘The Unshackled’

Sylas is een champion die magic damage doet en ults kan stelen van zijn enemy champions. Hij gebruikt zijn kettingen om ‘Q – Chain lash’ veelvuldig te gebruiken waarmee hij damage doet en zijn enemy’s vertraagt. Wanneer hij na elke chain lash een auto attack gebruikt genereert hij een werveling aan ‘Petricite Burst’.
Naast de Damage en zijn slows kan die zijn ‘E – Abscond’ gebruiken om zijn positie te verbeteren en vervolgens een verbinding te maken met zijn ketting ‘recast E-abduct’. Zo trekt hij zichzelf naar de enemy toe om een close range attack op te zetten.
Als Sylas close range is kan die zijn ‘W – Kingslayer’ gebruiken om de enemy zijn health te verlagen en ook om zijn eigen health te verhogen. Hoe lager de health van zichzelf hoe meer hij regenereert. Het zelfde voor de damage op de enemy.
Na deze combinatie gebruikt te hebben kan die zijn enemy afslachten met zijn eigen ult. Die wordt gepakt doormiddel van zijn ‘R – Hijack’ Waarmee die met zijn kettingen de ult uit de enemy trekt. en daarna kan recasten op de enemy.

Voor meer informatie klik dan hier.