Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

9e seizoen van League of Legends ~ 23 januari

23 januari 2019

Seizoen 8 is officieel voorbij, het voorseizoen officieel van start gaat en het einde van het seizoen. Om ons tegen te houden, heeft Riot Games officieel een aantal belangrijke data voor het ranked seizoen aangekondigd, inclusief de startdatum voor seizoen 9: 23 januari.

Senior designer Ed “SapMagic” Altorfer tweette dat het voorseizoen officieel start op 21 november met de lancering van patch 8.23. Daarna gaan de gerangschikte wijzigingen door op patch 8.24. Dit omvat de toevoeging van de nieuwe Iron- en Grandmaster-laag, evenals de verwijdering van de vijfde laag in elke rang. Patch 9.1 zorgt voor wat stabiliteitswijzigingen en op patch 9.2 start seizoen 9 officieel.

Altorfer merkt ook op dat nee, je zal niet vervallen van je rang tijdens het voorseizoen en de eer zal worden gereset bij aanvang van het seizoen. Je kunt nog steeds eer winnen totdat alles opnieuw wordt ingesteld in 9.2, maar het zal je beloningen niet veranderen. (Als je op dit moment vierde bent, krijg je de eer vier beloning, zelfs als je eer vijf hebt bereikt vóór de reset.)

Gegevens

Datum:
23 januari 2019
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Riot Games
Site:
https://euw.leagueoflegends.com/en/

Locatie

Thuis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *